CBR rijtest

Om aan het verkeer deel te nemen moeten bestuurders medisch geschikt en rijvaardig zijn. Houders van een rijbewijs hebben ooit aangetoond dat zij aan deze voorwaarden voldoen. Desondanks is het mogelijk dat er getwijfeld wordt aan de rijgeschiktheid of rijvaardigheid van sommige bestuurders. Een CBR rijtest geeft dan de mate van de rijvaardigheid aan. 

 

LASTIGE SITUATIES / SNELWEGEN / EXTRA AANDACHT

 

Wanneer er sprake is van angst in bepaalde situaties, dan kunt u bij ons één of meerdere rijlessen nemen om de angst voor bepaalde situaties weg te nemen of te verminderen. Dit soort lessen kunnen zowel in uw eigen auto als in 1 van onze lesauto’s. Een bekend voorbeeld is het rijden op snelwegen waarbij een extra les kan helpen om de angst daarvoor te verminderen. 

 

CARVAN / AANHANGER

Het kan best wenselijk zijn om één of meerdere rijlessen te volgen wanneer u al een tijd niet meer met een auto-caravan combinatie hebt gereden. In deze lessen kunnen we accenten leggen op beheersing van de combinatie, het (bochtje) achteruit rijden, spiegelrijden, het aan- en afkoppelen en alles wat ernog meer bij komt kijken. UIteraard geldt dit ook voor het rijden met een aanhanger. Deze lessen kunt u volgen in uw eigen auto met aanhanger/caravan.